Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

Huis met 5 kamers, perceel 230m2, te koop in Costa Brava Interior, Costa Brava

325 000 €
Prijs
5
Slaapkamers
3
Badkamers
230 m2
Perceeloppervlakte
140 m2
Woonoppervlak
#70763
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Costa Brava Interior
A cozy townhouse located in a golf club near Figueras. Surrounded by the natural beauty and splendor of the Catalan forests and mountain ranges. The house has its own plot with lawn and a covered terrace that leads directly to the house. The terrace is used as a summer dining room. In the territory of the club there are also tennis courts....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2005
certificado energetico
Verwarming, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Costa Brava Interior

Overweeg te investeren in een woning in het binnenland van de Costa Brava voor een unieke en rustige leefervaring. Weg van de drukke kustgebieden biedt het binnenland een vredige en afgelegen omgeving, omringd door de natuurlijke schoonheid van de regio. Of je nu geïnteresseerd bent in een charmant dorps huis, een rustieke finca, of een moderne villa, het binnenland van de Costa Brava biedt diverse opties op het gebied van vastgoed. Geniet van de sereniteit van het platteland terwijl je nog steeds gemakkelijk toegang hebt tot de kust en nabijgelegen voorzieningen. Investeren in het binnenland van de Costa Brava biedt de kans om een rustiger levensstijl te omarmen en tegelijkertijd te genieten van de charme van deze prachtige regio.

325 000 €
Ref. 70763
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 70763